Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras

Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They're nice and they look wonderful. Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

Tenía medio zapallo y no tenía idea que hacer con el, una noche lo cocine porque ya tenía varios días en la heladera el pobre y al otro día de tardecita se me ocurrió probar hacer albóndigas, es que como aflojo bastante el calor me dieron ganas de comer algo calentito y rico 🤤, no se si es adecuada la combinación pero no quedo mal para mi gusto y para variar un poco mis viandas del trabajo me vino bárbaro 😅. Eso si comí como 3 días seguidos lo mismo 🤦‍♀️ porque es llenador rinde muchísimo! Y obviamente comí yo sola por eso también me alcanzó para 3 viandas🤩.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras:

  1. 1 trozo zapallo cocido
  2. 1 lata garbanzos de 400 gramos
  3. Perejil a gusto
  4. 1 cucharada aceite de oliva
  5. Sal, pimienta negra, condimento verde a gusto
  6. 1 taza harina de avena
  7. 1 taza avena instantánea
  8. cantidad necesaria Pan rallado para empanar
  9. Para la cocción deje detallado lo que usé en el paso 5

Instructions to make to make Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras

  1. Cocinar el zapallo en agua con sal, luego de que esté bien cocido y frío hacer un puré. Colar y enjuagar muy bien los garbanzos. Colocarlos en un recipiente y mixear con el aceite y el perejil, agregar de a poco el zapallo para que sea más fácil mixear bien.
  2. Pasar la mezcla a un bowl condimentar y salar a gusto, luego agregar el harina de avena mezclar bien como vi que le faltaba más secos para no poner tanta harina de avena le puse avena directamente y quedó impecable
  3. Formar las albóndigas luego pasar por pan rallado y estarán listas y super firmes
  4. Me salieron 10 albóndigas 🤩 pero grandes!
  5. Les muestro como las preparé para darles una idea pero cada uno lo cocina como quiere o puede ser solo salsa de tomate ! Yo puse en un wok apenas aceite puse morrón cebolla y puerro, dore un poco y agregué las albóndigas dore de ambos lados y cocine unos 8 a 10 minutos.
  6. Sacar las albóndigas a un plato y poner algo de aceite en el wok yo agregué 1 zapallito verde 1 zuquini y algunas verduras que tenía en el frezzer (coliflor, chauchas, brócoli y zanahoria) puse todo y cocine con un buen chorro de salsa de soja.
  7. Luego agregar las albóndigas mezclar cada tanto condimentar a gusto y también le puse un poco de salsa de tomate!
  8. Quedó delicioso 🤤, me rindió un montón! Y eso que solo cocine 5 las otras las guardé en el frezzer!
  9. Para el trabajo me llevé arroz también y les muestro adentro como se ven! No se desarmó ni una quedan bien consistentes.

As your experience as well as self-confidence expands, you will find that you have a lot more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your individual preferences in time. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make easy modifications to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. As for basic cooking skills for beginners you do not require to learn them yet only if you understand some basic cooking strategies.

This isn't a total guide to quick as well as very easy lunch recipes but its excellent food for thought. Ideally this will obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Quick Albóndigas de garbanzo y zapallo con verduras. Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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