Albóndigas de calamar con guisantes y patatas

Albóndigas de calamar con guisantes y patatas<br />

Hello everybody, it is Louise, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
. One of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
is one of the most popular of current trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes delicious. {Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
is something which I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.|They are nice and they look wonderful. Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
is something that I've loved my entire life.}

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
estimated approx 30 minutos.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
using 15 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

Deliciosas albóndigas e calamar guisadas que no van a dejar a nadie indiferente.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
:

  1. 700gr calamar (si es en una sola pieza mejor)
  2. 100gr guisantes
  3. 5 patatas medianas
  4. 2 dientes ajo
  5. 2 cebollas pequeñas
  6. 2 tomates bien maduros
  7. 1 huevo
  8. 1 rebanada pan de pueblo (payés, horno de leña o similares)
  9. 1 poco de leche
  10. 1 pizca nuez moscada
  11. 1 cdts pimentón
  12. 1 par de ramas de perejil
  13. harina
  14. aceite de oliva virgen extra
  15. sal y pimienta

Instructions to make to make Albóndigas de calamar con guisantes y patatas

  1. Comenzamos limpiando bien los calamares y pasándolos por la trituradora. Deben de quedar en trozos muy pequeños pero sin llegar a convertirse en una pasta.
  2. Trituramos también una cebolla, un diente de ajo y una ramita de perejil. Lo ponemos todo en un cuenco junto con los calamares triturados.
  3. En un plato hondo, ponemos un poco de leche y allí desmigamos la rebanada de pan, amasándola bien. Añadimos el pan al cuenco junto con un poco de sal, pimienta, nuez moscada y pimentón.
  4. Añadimos el huevo entero y mezclamos con las manos hasta que tengamos una masa compacta y fácilmente manejable.
  5. Formamos las albóndigas con la masa anterior, de un tamaño más bien pequeño y las rebozamos en harina. Las freímos en abundante aceite caliente durante unos 5 minutos y cuando estén listas las retiramos y reservamos sobre papel absorbente.
  6. En la misma cazuela donde hemos freímos las albóndigas, retiramos la casi totalidad del aceite y añadimos para sofreír una cebolla picada fina, el otro diente de ajo y una ramita de perejil picada.
  7. Antes de que la cebolla se haya dorado incorporamos el tomate que previamente habremos pelado y cortado en trozos. Dejamos que cueza el conjunto durante unos 5 minutos para posteriormente añadir un vaso y medio de agua bien fría, dejamos hervir.
  8. Apartamos la cacerola del fuego y pasamos las verduras por la batidora para elaborar una salsa fina. Volvemos a incorporar la salsa a la cacerola y añadimos las albóndigas, salamos al gusto y dejamos cocer el conjunto a fuego muy lento durante unos 10 minutos.
  9. Mientras tanto, aprovechamos para hervir los guisantes y pelar, cortar y freír las patatas. Transcurridos los 10 minutos, añadimos las patatas y los guisantes a la cacerola y dejamos que el conjunto vuelva a hervir durante unos 5 minutos.
  10. Apagamos y dejamos reposar unos 10 minutos antes de servir.

As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or more components or is a little more or less spicy, you can make easy modifications to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. As for basic cooking abilities for beginners you do not need to discover them but only if you grasp some straightforward food preparation techniques.

This isn't a total overview to quick as well as easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Ideally this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Award-winning Albóndigas de calamar con guisantes y patatas
. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas de berenjena

Sopita calabacita zanahoria y tomatito =)

Lentejas con chorizo, jamón y patata