Caldo de pollo con albóndigas

Caldo de pollo con albóndigas

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Caldo de pollo con albóndigas. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Caldo de pollo con albóndigas is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. Caldo de pollo con albóndigas is something which I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Caldo de pollo con albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Caldo de pollo con albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Caldo de pollo con albóndigas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Caldo de pollo con albóndigas estimated approx 120 minutos.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Caldo de pollo con albóndigas using 17 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Esta es mi receta número 300, me parece insólito que lleve tantas, mi primera receta la publiqué en Agosto del 2014, creo que es un buen promedio, apenas un año y pocos meses, me siento satisfecho de haber llegado hasta aquí y para ésta opción tan especial deseaba publicar una receta especial no sé si lo habré conseguido pero hasta ayer por la tarde no sabía cuál iba a ser, hasta que llegó la noche, un resfriado de cine y me apetecía algo caliente y sin proponerlo salió la receta 300 confío que os guste.

Ingredients and spices that need to be Take to make Caldo de pollo con albóndigas:

  1. 4 rebanadas Pan
  2. ---------- PARA EL CALDO:
  3. 1/2 Pollo a cuartos
  4. Zanahoria
  5. Puerro
  6. Apio
  7. Chiribía
  8. 1 hueso jamón
  9. Sal
  10. ---------- PARA LAS ALBONDIGAS:
  11. 3 Salchichas de Pollo
  12. 1 diente Ajo
  13. Pan Rallado
  14. Perejil picado
  15. 1 Huevo
  16. Sal, Pimienta
  17. Harina de Trigo

Steps to make to make Caldo de pollo con albóndigas

  1. Pelamos y lavamos todos los ingredientes para el caldo y los ponemos a cocer por espacio de una hora.
  2. Removemos de vez en cuando y dejamos media hora más.
  3. Mientras preparamos las albóndigas que luego pondremos al caldo, cogemos las salchichas las cortamos a lo largo y ponemos su carne en un plato hondo.
  4. Preparamos el resto de ingredientes, picamos el ajo muy pequeño así como el perejil.
  5. Sobre la carne echamos el ajo, el perejil, la sal y la pimienta, el pan rallado y el huevo y removemos hasta que quede una masa consistente.
  6. Una vez la tenemos comenzamos a hacer las albóndigas que serán pequeñitas como una canica o un poco más grandes, conviene que nos humedezcamos las palmas de las manos así no se nos pega la carne.
  7. Preparamos otro cuenco con harina y pasamos por ella las albóndigas, le quitamos el exceso de harina.
  8. Hasta completar todas las albóndigas, una vez listas las reservamos.
  9. Colamos el caldo y lo pasamos a otra olla y dejamos que llegue a ebullición.
  10. Una vez comience a hervir le echamos las albóndigas y dejamos que cuezan unos 15 o 20 minutos, a los 15 minutos agregamos, en éste caso estrellitas, si utilizamos otro tipo de pasta calculamos, al ser pequeñas las albóndigas tardan poco en hacerse.
  11. Mientras doramos unas rebanadas de pan que acompañaremos a los platos de caldo y que una vez listas reservamos, vamos comprobando que se vayan haciendo las albóndigas.
  12. Una vez listas ponemos el caldo en los platos junto a la rebanada de pan tostado y las albóndigas, espolvoreamos un poco de perejil picado y ya podemos servir caliente.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have more natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little essentially zesty, you can make easy adjustments to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. As for standard food preparation skills for beginners you don't require to discover them however just if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a full overview to fast as well as easy lunch dishes however its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Make Award-winning Caldo de pollo con albóndigas. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas de carne en salsa

Albóndigas con salsa paprika (Keftedakia griega)

Albóndigas caseras con zanahorias y champiñones