Albóndigas turcas - Kofte

Albóndigas turcas - Kofte

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas turcas - Kofte. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas turcas - Kofte is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Albóndigas turcas - Kofte is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas turcas - Kofte, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas turcas - Kofte delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas turcas - Kofte using 14 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ya sabéis que mi proveedora oficial de especias internacionales es mi amiga Ana Oliveres. Su último viaje la llevó a tierras turcas, y de la bella Estambul me trajo un botecito de mezcla de especias para carne y otro de sumac.

En la receta de hoy utilizaremos especias que fácilmente podéis encontrar, aunque yo la he hecho con las originales. El sumac será protagonista de una próxima receta, pero hoy lo veréis asomando tímidamente en alguna foto.

La salsa con que he acompañado estas deliciosas "albóndigas" es una mezcla de yogur, mayonesa, limón y cebollino, pero también podéis poner en vuestra mesa unos cuencos con ketchup casero o salsa barbacoa.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas turcas - Kofte:

  1. 1 kg. carne de ternera picada (pide a tu carnicero que te la pase dos veces por la máquina)
  2. 3 cebollas medianas
  3. 50 gr pan rallado
  4. 2 cucharadas yogur griego
  5. 1 ajo
  6. 2 yemas de huevo
  7. 1 cucharadita orégano
  8. 1 cucharadita comino
  9. 1 cucharadita curry
  10. pimienta de cayena a gusto (opcional)
  11. guindilla picada muy fina a gusto (opcional)
  12. Sal y pimienta negra
  13. 2 cucharadas abundantes de perejil pìcado finamente
  14. Aceite de oliva

Steps to make to make Albóndigas turcas - Kofte

  1. Pica muy menuda las cebollas y ponlas en un bol grande. Añade el perejil picado, la carne, el pan rallado., el ajo también muy picado, las dos yemas de huevo, el yogur, un chorrito de aceite y las especias.
  2. Salpimenta y amasa para integrar bien todos los ingredientes
  3. Tapa el bol con film y llévalo a la nevera, al menos tres horas. Cuanto más tiempo esté macerando, más sabor tendrá.
  4. Formamos las bolitas, que no deben ser redondas como nuestras tradicionales albóndigas, sino con forma ovalada.
  5. Fríelas en abundante aceite en la olla, menú freir en los tres modelos. Sírvelas inmediatemnte, y acompálas con la salsa de yogur que os comentaba en la introducción o con cualquier salsa de tu agrado.
  6. Como acompañamiento, yo preparé una rica y refrescante "ensalada de pastor" turca, en la que el ingrediente estrella es el sumac. La receta, próximamente en el blog!

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have more natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little basically spicy, you can make straightforward adjustments to attain this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to discover them however just if you grasp some straightforward cooking strategies.

This isn't a full guide to quick as well as easy lunch dishes however its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Quick Albóndigas turcas - Kofte. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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