Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja

Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes delicious. Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja is something which I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja using 14 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja:

  1. 500 gr. pechugas de pollo 1 de de de
  2. 150 ml agua
  3. 1 zanahoria
  4. 1 diente ajo
  5. 1/2 cucharadita nuez moscada
  6. 1/2 cucharadita pimienta blanca
  7. 1 huevo
  8. 40 ml leche
  9. 50 g pan rallado
  10. -------- Salsa:
  11. 150 g guisantes
  12. 1 pimiento rojo grande
  13. 1 pimiento verde grande
  14. 2 cebollas mediadas

Steps to make to make Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja

  1. Thermomix

    Echamos en el vaso de la thermomix, el ajo y la zanahoria, trituramos 5 seg/vel 8, echamos la pechuga previamente picada durante 10 seg/ vel progresiva de 5 a 10, reservamos en un bol.

    A continuación, echamos en el vaso, el huevo, la leche y el pan rallado, mezclamos 15 seg/vel 5, echamos la carne picada reservada, la nuez mosca y la pimienta, y mezclamos 20 seg/vel progresiva de 5 a 8.
    Damos forma a las albóndigas de pollo ayudándonos con un poco de harina, para poder hacer las bolas sin que se nos peguen a las manos, y vamos friéndolas en abundante aceite en una sartén.
  2. Para hacer la salsa de pimientos, echamos en el vaso los pimientos y las cebollas, trituramos 10 seg/vel 5, bajamos los ingredientes con la espátula, echamos el aceite de oliva y programamos 20 mi/100º/vel 1. Pasado el tiempo, echamos el vino blanco, la albahaca, las hierbas provenzales y el pimientos choricero, programamos 20 min/varoma/vel cuchara, cuando hayan pasado los diez primeros minutos, echamos el agua por el bocal y dejamos que termine el programa. Por último, trituramos 15 seg/ vel progresiva de 5 a 10.

    En una cazuela echamos la salsa y las albóndigas, echamos los clavos y la soja, dejamos a fuego bajo durante cinco minutos, removiendo de vez en cuando para que se mezclen los sabores.
  3. Tradicional

    En un bol mezclamos la carne picada con el huevo, la leche, pan rallado, el diente de ajo muy picado y la zanahoria muy picada, sazonamos con la nuez moscada y la pimienta blanca, Hacemos las bolas de las albóndigas rebozándo en harina. Freímos en abundante aceite y reservamos.

    Para hacer la salsa, troceamos las cebollas, los pimientos y hacemos un sofrito con el aceite de oliva, añadimos después a ese sofrito, el vino blanco, la albahaca, las hierbas provenzales y el pimiento choricero, dejamos a fuego medio unos cinco minutos, después añadimos el agua y dejamos cocinar unos quince minutos, echamos las albóndigas, la soja y los clavos, y dejamos a fuego bajo otros diez minutos, removiendo de vez en cuando para que se integren los sabores.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or more active ingredients or is a little basically zesty, you can make basic modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your dishes promptly. As for basic cooking abilities for novices you don't require to discover them yet only if you master some simple cooking methods.

This isn't a full guide to fast and also simple lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Steps to Prepare Any-night-of-the-week Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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