Albóndigas

Albóndigas

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas is one of the most popular of current trending foods on earth. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Albóndigas is something that I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

En esta receta solo pondré los pasos e ingredientes para hacer la propia albóndiga, la cual podremos usar luego en diferentes platos ☺️

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas:

  1. 250 gr Ternera picada
  2. 250 gr Magro picada
  3. 1 ud Cebolla tierna
  4. 2 cdas Pan rallado
  5. 2 cda Leche
  6. 1 ud Huevo
  7. 1 cda Perejil picado
  8. 1 ud Ajo
  9. Sal, pimienta
  10. Aceite

Steps to make to make Albóndigas

  1. Lo primero que haremos será picar todos los ingredientes lo máximo posible para que queden lo más integrados en la carne de nuestras albóndigas.
  2. En un bol lo mezclaremos todo. Yo puse primero la carne y como si de masa de pan se tratase, abrí un hueco en el centro donde puse todos los ingredientes. Primero los sólidos, luego el Huevo y la leche, dejando para el final la sal y la pimienta.
  3. Una vez lo tenemos todo en el bol procederemos a mezclarlo todo. En mi caso me resulta más cómodo hacerlo con las manos pero esto a elección de cada uno.
  4. Cuando ya tenemos nuestra carne mezclada con todos los ingredientes vamos a formar las bolitas de la albóndiga. Para ello iremos cogiendo pequeñas cantidades de carne que le iremos dando forma con nuestras manos. Una vez tenemos la bolita del tamaño deseado las pasamos por un poquito de harina. Si no las vamos a cocinar en el momento, sería mejor no ponerles la harina y conservarlas ya sea en el congelador bien aisladas o en la nevera, dejando el momento de la harina para cuando se cocinen.
  5. A cocinar!!! ☺️ Ya hemos hecho nuestras albóndigas, ahora a poner una sartén con aceite muy caliente e ir friéndolas. Conforme las vayamos sacando, es bueno ponerlas en papel de cocina para que se vaya absorbiendo el excedente de aceite. Otra opción que tenemos es poner la carne pasada por harina directamente en la salsa y que se vaya cocinado con ésta, yo no lo he probado pero me han dicho que también salen ricas. Son más opciones ☺️
  6. Como último paso tenemos infinitas opciones!! Podemos comérnoslas así con un poquito de verdura, prepararles una rica salsa, o conservarlas para futuros acompañamientos, siempre lo que más nos guste o tengamos programado en el menú de casa ☺️☺️A disfrutar

As your experience as well as self-confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that uses less or more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make easy changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. As for standard food preparation skills for beginners you don't require to learn them but only if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a full overview to quick and also very easy lunch recipes but its good something to chew on. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Homemade Albóndigas. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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