Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera

Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera is one of the most favored of current trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera is 3 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera estimated approx 1 h. 30 min..

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera using 26 ingredients and 19 steps. Here is how you cook that.

Las hierbas aromáticas bio del Parc de les Olors contiene: sajolida, orénga, serpoll y frigola
Sajolida - Ajedrea o satureja
Orenga - Orégano
Serspoll- Serpoll
Frigola - Tomillo

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera:

  1. Albóndigas:
  2. 650 gr. carne de res picada
  3. 1 huevo
  4. 1 cucharada colmada pan rallado crujiente
  5. 1 cucharadita hierbas para la cocina "Parc de les Olors"
  6. 1 taza harina de espelta integral
  7. 1 pizca sal de roca
  8. Salsa de cerveza rubia artesana Minera:
  9. 1 taza cerveza artesana Minera
  10. 1/2 puerro
  11. 2 chalotas
  12. 1 cebolla grande de Figueres
  13. 2 dientes ajo
  14. 4 cucharadas aceite de oliva virgen extra
  15. 1 vaso tomate frito casero
  16. 1 cucharada harina de espelta integral
  17. 1 cucharadita azúcar moreno integral
  18. 1 hoja laurel seco
  19. granos pimienta negra
  20. Infusión de puerro:
  21. 1 litro agua
  22. 4 hojas exteriores de puerro
  23. Decoración:
  24. unos piñones
  25. 1 hoja lechuga rizada
  26. barritas cereales artesanas

Instructions to make to make Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera

  1. Vierte un litro y medio en un cazo y coloca el cazo sobre fuego. Lava bien unas 3 pieles que desecamos del puerro y córtalas en trozos grandes. Échalas en el cazo y deja infusionar 10 minutos.
  2. Pasado este tiempo, aparta el cazo del fuego y tapa. Deja infucionar 5 minutos más.
  3. Mientras coloca la carne de res picada en un bol. Agrega la sal.
  4. Sigue agregando las hierbas aromáticas del Parc de les Olors, el huevo, mole granos pimienta negra y añade el pan rallado. Mezcla bien los ingredientes.
  5. Pica la cebolla, las chalotas, el puerro y los dientes de ajo.
  6. Vierte las 4 cucharadas aceite de oliva virgen extra en una cazuela y colócala sobre fuego. Cuando el aceite está caliente, echa la verdura picada, baja el fuego a la mitad. Añade una pizca de sal y remueve de vez en cuando hasta que la verdura empieza a tomar color transparente.
  7. Mientras se pocha la cebolla, modele las albóndigas.
  8. Echa la harina de espelta integral en un plato. Pasa cada albóndiga por la harina y dale la vuelta entre las manos para que se pegue bien la harina y también que se quite la harina sobrante.
  9. Vierte abudante aceite en un cazo y deja calentar. Fríe las albóndigas en el aceite caliente.
  10. Sácalas en un plato con papel cocina para quitar el exceso de grasa. Sigue igual con las demás albóndigas.
  11. Añade el tomate frito casero sobre la cebolla.
  12. Mezcla y deja cocinar un par de minutos.
  13. Haga un hueco en medio de la cazuela y añade la harina de espelta integral. Remueve hasta que la harina esta disuelta.
  14. Ahora es el momento ideal para agregar la cerveza artesana Minera. Remueve y mientras espesa la salsa, añade la infusión del puerro. Deja cocinar la salsa 15 minutos.
  15. Aparta la cazuela del fuego y vierte la salsa en el vaso batidor. Tritura con un brazo batidor hasta obtener una crema fina. Mole granos pimienta negra y vuelve a triturar un poco más. Vierte la salsa en una cazuelita honda.
  16. Agrega las albóndigas y la hola de laurel seco rota en dos trozos.
  17. Añade el azúcar moreno integral.
  18. Deja cocinar la salsa unos 15 minutos, mientras prueba de sal.
  19. Emplata las albóndigas con la salsa. Decora con la lechuga rizada, los piñones esparcidos por encima y las barritas de cereales artesanas.

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet as well as adapt your diet to your individual preferences in time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or even more active ingredients or is a bit essentially spicy, you can make basic adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for standard cooking abilities for beginners you don't need to learn them yet just if you master some basic cooking strategies.

This isn't a full guide to fast as well as easy lunch dishes however its good something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food How to Prepare Quick Albóndigas de res en salsa de cerveza artesana Minera. Thank you very much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas de berenjena

Sopita calabacita zanahoria y tomatito =)

Lentejas con chorizo, jamón y patata