Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera

Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look fantastic. Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera using 23 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

#agua #recetasfit

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera:

  1. 250 g carne de pollo picada
  2. 250 g carne de pavo picada
  3. 1 huevo
  4. 1 poco leche
  5. 2 cucharadas pan rallado
  6. 1 diente ajo triturado o muy picado
  7. Perejil picado
  8. Sal
  9. Pimienta
  10. Harina para rebozarlas
  11. Para la salsa:
  12. 1 zanahoria
  13. 1 latita champiñones laminados
  14. 1/2 cebolla grande
  15. 100 g guisantes
  16. 100 g judías verdes
  17. 1 patata (opcional)
  18. dientes de ajo
  19. 150 ml vino blanco
  20. Laurel
  21. Sal
  22. Pimienta
  23. Perejil picado

Steps to make to make Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera

  1. Mezclamos en un bol la carne picada con el resto de ingredientes de las albóndigas: el pan rallado, el ajo y perejil, la leche, la sal (como una cucharadita de postre) y la pimienta al gusto añadimos un huevo batido y integramos todo muy bien. sí queda muy compacta la masa añadimos un poco de leche si queda demasiado ligera ponemos algo más de pan rallado.
  2. Formamos las albóndigas engrasando nos un poco las manos con aceite. Las pasamos por harina y las vamos dando por igual en un fondo de aceite en una cazuela. Las retiramos y las reservamos. En ese mismo aceite (retiramos el exceso si es necesario) vamos a preparar un sofrito con la cebolla picada, la zanahoria en daditos y los dientes de ajo laminados. Podemos también la hoja de laurel.
  3. Una vez pochada el sofrito olemos a poner las albóndigas y rociamos con el vino junto hay que subir un poco el rojo hasta que evapore el alcohol. Entonces se incorporan los guisantes y los champiñones, se cubre con un poco de agua y sal (o un caldo casero o de pastilla) y se deja cocer el guiso entre 15 y 20 minutos hasta que esté al punto. Las albóndigas se tienen que hacer bien por dentro ya verduras deben estar tiernas.
  4. Pelamos y cortamos las patatas en láminas finas y en una sartén con abundante aceite las freímos. Una vez listas las ponemos en papel absorbente para quitar el exceso de aceite. E incorporamos al guiso.
  5. Hay que controlar el nivel de líquido para que no quede una buena salsa de verduras liga y sabrosa y hay que ir probando de sal durante la cocción. servimos las albóndigas bien caliente con unas patatas fritas y su salsa.

As your experience and confidence grows, you will certainly locate that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of fewer or more components or is a bit more or less hot, you can make straightforward changes to attain this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental cooking abilities for beginners you do not need to discover them but only if you master some easy food preparation strategies.

This isn't a total overview to quick and also very easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food How to Make Any-night-of-the-week Albóndigas de pollo y pavo a la jardinera. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas de berenjena

Sopita calabacita zanahoria y tomatito =)

Lentejas con chorizo, jamón y patata