Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa

Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa is something that I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa estimated approx 60 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa using 19 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Receta adaptada del recetario belga que me dió un pariente de mi pareja: en mi caso son de pollo y pavo con salsa de Lieja sin gluten y sin lactosa!

Os animo a probarlas, están muy ricas y el contraste del Salado y dulce hace que sea un plato de 10!

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa:

  1. 570 gr carne de pollo (sobremuslo)
  2. 570 gr carne de pavo
  3. 2 cebolletas
  4. 2 huevos
  5. 4 rebanadas pan sin gluten
  6. 1/2 vaso soja o leche sin lactosa
  7. Aceite de oliva
  8. Sal
  9. 3 cucharadas harina de arroz para rebozar
  10. para la salsa
  11. 3 cebollas
  12. 4 cucharadas soperas azúcar moreno
  13. 3-4 cucharadas sirop de Liege
  14. 2-3 clavos
  15. 2 hojas laurel
  16. 1 chorrito vinagre de vino
  17. 1 litro caldo de Pollo (vale también agua con dos pastillas)
  18. Sal
  19. Harina de arroz para espesar la salsa

Steps to make to make Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa

  1. En mi caso comienzo picando las carnes con el accesorio picador de la batidora. Cuando está, añado las cebolletas muy muy troceadas, los huevos, el pan que previamente remojé en soja y un punto de sal. Amaso hasta que todos los ingredientes están integrados.
  2. Comenzamos a hacer las albóndigas, yo las hago un poco menos del tamaño del puño, y las vamos pasando por la harina de arroz para después freírlas en una cazuela con aceite de oliva.
  3. Una vez fritas, las reservamos y comenzamos a hacer la salsa. En el mismo recipiente echamos las 3 cebollas picadas en juliana muy muy fina. Le echamos un poco de sal para que vaya sudando y pochándose poco a poco.
  4. Una vez pochada la cebolla, echamos 4 cucharadas de azúcar moreno, y añadimos un litro de agua y dos pastillas de concentrado de caldo de pollo, añadimos también 2 clavos y dos hojas de laurel y lo dejamos al fuego unos 5 min. Después añadimos un chorrito de vinagre, 3-4 cucharadas de sirope de liege para que poco a poco se vaya haciendo. Lo tendremos a fuego lento unos 30-35 minutos.
  5. Cuando pase el tiempo, rectificamos el sal y si la salsa sigue quedando muy líquida, la espesamos con harina de arroz (2-3 cucharadas) y añadimos las albóndigas unos 5-10 min para que cojan sabor.
  6. Et voila!!
  7. Yo lo acompaño con puré de patata casero y una ensalada de lechuga variada!!

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you want to serve a dish that makes use of less or more ingredients or is a bit essentially hot, you can make basic changes to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you do not need to learn them yet only if you understand some simple cooking strategies.

This isn't a total guide to quick and also simple lunch recipes yet its excellent food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Homemade Albóndigas de Lieja sin gluten y sin lactosa. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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