Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras
Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras estimated approx 30 min.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras using 19 ingredients and 17 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras:
- 400 gr carne picada (ternera, magro de cerdo y panceta al 33%)
- 1 c.s. mostaza a la miel
- 1 c.p comino
- 1 c.p ajo y cebolla en polvo
- 1/2 huevo batido
- 1 c.s. pan rallado
- Cuscús con verduras:
- 1/2 calabacín
- 1 zanahoria pequeña
- 1/2 berenjena
- 100 gr cuscús
- 100 gr carne picada misma proporción anterior
- 1 c.s. comino molido
- 1 c.c. cúrcuma
- Salsa base:
- 200 ml tomate triturado
- 1 c.s. mezcla orégano y tomillo
- 75 ml aprox. fondo de ave
- al gusto Queso rulo de cabra
Steps to make to make Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras
- Primero hacemos las albóndigas. Mezclamos todos los ingredientes y salpimentamos al gusto. Dependiendo de la textura quizás tenéis que rectificar de pan rallado o huevo. Vais probando hasta que formeis la albóndiga y se mantengan.
- Hacéis bolitas de unos 30 gr o como os gusten, las enharinais ligeramente y freímos a fuego fuerte para que se doren bien por fuera y crudas por dentro. Para sellarlas. Las vamos reservando en papel absorbente.
- Para hacer la salsa base, ponemos en una sartén el tomate triturado con las hierbas aromáticas. Dejamos cocer y evaporar el agua de vegetación hasta que se seque y quede espeso. Salpimentamos al gusro. Reservamos.
- Ahora el cuscús. Calentamos 100 gr de agua y la incorporamos al cuscús que habremos puesto en un bol. Tapamos y dejamos hidratar mientras seguimos con la receta.
- Picamos en brunoise la berenjena, calabacín y zanahoria. Lo ponemos en una sartén con un poco de aceite.
- Cuando esté un poco pochadito pero aún mantengan la textura añadimos la carne picada.
- Removemos bien para que se desmenuce muy bien. Seguimos cociendo tapado y removiendo de vez en cuando.
- Cuando todo esté bien pochado y la carne con color y muy desmenuzada agregamos el cuscús que habremos desmenuzado previamente.
- Removemos bien para que se deshaga completamente el cuscús y quede totalmente integrado con la mezcla de verduras y carne.
- Agregamos el comino molido, la cúrcuma y salpimentamos al gusto. Mezclamos y reservamos.
- Ahora el montaje final.
- En una cazuela (de barro como la que he utilizado yo u otra cualquier)!a) ponemos la salsa concentrada de tomate junto con el fondo de ave.
- Calentamos y removemos hasta formar una salsita.
- Añadimos las albóndigas y dejamos cocer a chup chup suave unos 5 o 10 minutos. Vamos controlando el nivel de líquido. ¡Tiene que ser una salsita espesita nada de una sopa! Y ojo que se puede pegar. Removemos con cuidado que no se pegue.
- Pasados estos minutos incorporamos el cuscús y mezclamos para integrar bien y que se caliente el conjunto.
- Por último ponemos trocitos de queso de cabra por la superficie y dejamos tapado unos minutos para que se funda ligeramente.
- Servimos espolvoreado de pimienta negra y un chorrito de aceite
As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your personal preferences over time. Whether you want to offer a dish that makes use of less or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward modifications to achieve this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for newbies you do not need to discover them however just if you grasp some basic cooking strategies.
This isn't a full overview to fast as well as simple lunch recipes yet its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Homemade Albóndigas al comino y mostaza con cuscús de verduras. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment