Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas)

Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas)

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas). It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They are fine and they look fantastic. Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) estimated approx 40 - 45 minutos.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas) using 14 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Muy buenas discapas y discapos hoy os traigo unas albóndigas de repollo que están espectaculares y además son aptas para veganos.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas):

  1. 200 gr repollo
  2. 1 zanahoria mediana
  3. 1 cuarto cebolla o cebolleta
  4. 1 trozo pimiento verde
  5. 1 trozo pimiento rojo
  6. 1 diente ajo
  7. 2 cucharadas levadura nutricional
  8. Pan rallado
  9. Harina
  10. Pimentón dulce
  11. Sal
  12. Pimienta negra
  13. Aceite de oliva
  14. Agua

Steps to make to make Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas)

  1. Lo primero que haremos será poner una cazuela con agua a hervir. Y mientras el agua hierve vamos a cortar el repollo en tiras finas, primero le quitamos la parte más dura y ahora cortamos en tiras lo más finas posible. Y a medida que vamos cortando el repollo lo vamos dejando en un recipiente.
  2. Cuando ya tenemos el repollo cortado finamente en tiras, lo añadimos al agua hirviendo y dejamos que hierva unos 20 minutos más o menos.
  3. Mientras se cuece el repollo, nos ponemos con el resto de verduras. Pelamos y cortamos grosso modo una zanahoria y a medida que vamos cortando la verdura la añadimos a un procesador de alimentos. Cogemos un cuarto de cebolla o cebolleta y también la troceamos. Troceamos un diente de ajo. Cogemos medio pimiento verde y lo troceamos también, y hacemos lo mismo con medio pimiento rojo y procedemos a triturarlo todo. Nos debe quedar todo muy bien picado.
  4. Cuando ya tenemos el repollo cocido, lo ponemos en un colador y dejamos que escurra la mayor cantidad de agua posible. El agua de la cocción no lo tiréis, lo vamos a utilizar más adelante.
  5. Ahora añadimos 2 cucharadas de levadura nutricional al procesador de alimentos, y añadimos también el repollo bien escurrido. Y trituramos todo hasta que se forme una masa.
  6. Ahora añadimos la masa a un recipiente amplio. Y como está demasiado blanda, vamos a ir añadiendo pan rallado poco a poco para conseguir una masa más compacta y manejable, mezclamos bien el pan rallado. Cuando la masa ya esta compacta, la metemos mínimo media hora en la nevera.
  7. Una vez que la masa ya ha reposado en la nevera, procedemos a dar forma a las albóndigas, para ello, vamos cogiendo porciones de masa con una cuchara y con las manos bien limpias le vamos dando forma, después las pasamos por harina y a medida que vamos haciendo las albóndigas las vamos dejando en un plato.
  8. Ahora en una sartén añadimos un chorrito de aceite y cuando se caliente añadimos las albóndigas. Las freiremos a fuego medio hasta que se doren, después las retiramos a un plato y reservamos.
  9. Ahora en una sartén añadimos un chorrito de aceite y cuando ha cogido temperatura añadimos una cucharada de harina y rehogamos la harina durante un par de minutos más o menos. Después, añadimos una cucharadita de pimentón y removemos bien y seguido añadimos el agua de la cocción del repollo. Removemos bien y le ponemos sal al gusto y a fuego medio dejamos que vaya reduciendo la salsa.
  10. Cuando la salsa ya ha reducido un poco añadimos las albóndigas a la salsa y dejamos que se cocinen a fuego medio durante unos 5 minutos. Y listo!!

As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have much more natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make simple modifications to achieve this objective. To put it simply, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you don't need to discover them yet just if you master some simple cooking techniques.

This isn't a full overview to quick and also simple lunch recipes however its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Step-by-Step Guide to Make Ultimate Albóndigas de repollo (Albóndigas veganas). Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas de espinacas y champiñones en salsa de tomate

Albóndigas con chipotle y verduras

Mostachol con albóndigas de pollo en salsa española al disco