Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa
Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa is something that I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa estimated approx 60 minutos.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa using 20 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
Un #platounico estupendo para un fin de semana lluvioso como el que estamos teniendo. Compré 1 kg de pechuga de pavo en la carnicería y pedí que lo picasen allí. He congelado la mitad ya con con 500gr tenemos suficiente para 4 raciones.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa:
- 500 gr. Pavo picado
- 1 trozo jengibre
- 1 guindilla roja
- 1 zanahoria grande
- 1 cebolla tierna con verde
- 1 manojo cilantro fresco
- 1 lima
- 2 cdas salsa soja
- 1/2 cda salsa ostras
- 1 pizca sal
- c/n panko o pan rallado
- La salsa
- 2 dientes ajo
- 2 cdtas aceite de sesamo
- 1 trozo jengibre
- 1 vaso agua
- 1 bote tomates en conserva (solo el zumo)
- 1/2 cdta cayena en polvo (o piripiri)
- 2 cdtas. salsa de pescado tailandés
- 1 cdta. salsa de soja
Steps to make to make Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa
- Precalentamos el horno a 200°. Lavamos y pelamos la zanahoria y la cebolla y las ponemos en la trituradora. No tiramos la parte verde de la cebolla ya que se utiliza también. Agregamos a la trituradora también el cilantro, el trozo de jengibre y la salsa de ostras.
- Finalmente agregamos la salsa de soja, cerramos la trituradora y hacemos varias veces zas hasta que esté muy bien triturado todo.
- Ponemos el pavo en un bol grande y lo mezclamos con las verduras trituradas. Finalmente agregamos el zumo de lima, mezclamos de nuevo y formamos las albóndigas y rebozamos con un poco de panko o pan rallado.
- Ponemos las albóndigas encima de la bandeja de horno forrada con papel vegetal y la colocamos en el horno durante 35 minutos.
- Mientras se hornean las albóndigas, sofreímos dos dientes de ajo y el trozo de jengibre rallado a fuego moderado durante 5 minutos. Agregamos un vaso de agua y el jugo del bote de tomates. Pisamos los tomates para conseguir todo el jugo.
- Agregamos la salsa de pescado, la de soja y dejamos burbujear a fuego medio.
- A los 25 minutos damos la vuelta a las albóndigas y las dejamos 10 minutos mas. A las salsa le agregamos media pastilla de verduras y media cucharadita de piripiri (o cayena molida que es lo mismo).
- Subimos a fuego fuerte para espesar la salsa un poco y agregamos el cilantro. Probamos y ajustamos sal y pimienta según gusto. Trasladamos las albóndigas a una olla grande y echamos la salsa encima.
- Subimos a fuego máximo 10 mins y luego bajamos a mínimo. Preparamos la quinoa - en agua hirviendo 10 minutos y luego a reposo y tapado 5 minutos mas.
- Listo ya todo, sacamos los platos ponemos primero la quinoa, luego unas albóndigas con salsa y unas hojas de cilantro. Disfrutar con una copa de vino o dos 🥂 😀
As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your personal tastes with time. Whether you want to offer a dish that uses less or more components or is a little bit essentially spicy, you can make straightforward adjustments to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you do not need to discover them yet just if you grasp some basic cooking methods.
This isn't a full overview to quick as well as simple lunch recipes however its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this special food How to Make Perfect Albóndigas de pavo con toque thai en salsa picante y quinoa. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment