Albóndigas bajas en calorías

Albóndigas bajas en calorías

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas bajas en calorías. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas bajas en calorías is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Albóndigas bajas en calorías is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas bajas en calorías, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas bajas en calorías delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas bajas en calorías using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

Yo cocino albóndigas para varias veces y para congelar y sacar cuando nos apetece algo rico y no tenemos muchas ganas de cocinar. También pico la carne yo misma en casa porque la que venden picada no me da mucha confianza. Y estas que yo cocino tienen menos calorías de lo habitual en este tipo de albóndigas. Espero que os inspire.

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#MiRecetario
#Fiestassaludables
#1receta1arbol

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas bajas en calorías:

  1. 1 kg. carne de pollo
  2. 500 g. carne de cerdo
  3. 2 huevos
  4. 10 cucharadas soperas salvado de avena
  5. Especias al gusto
  6. Ajo
  7. Perejil
  8. Pimentón
  9. Salsa de tomate natural (podéis usar tomate frito)

Steps to make to make Albóndigas bajas en calorías

  1. Picamos la carne con nuestra picadora (si ya la has comprado picada te ahorras este paso).
  2. Mezclamos toda la carne en un bol y agregamos las 10 cucharadas de salvado de avena, y los dos huevos y mezclamos bien.
  3. Después agregamos las especias al gusto, nosotros perejil fresco y unos dientes de ajo picados, y mezclamos bien.
  4. Con ayuda de las manos vamos formando bolitas del tamaño que más nos gusten, las nuestras son más bien pequeñas, de bocado.
  5. Una vez que las tenemos todas, ponemos una sartén al fuego y cubrimos con papel sulfurizado, vamos poniendo nuestras albóndigas encima y rotándolas para que se sellen bien por todas las partes posibles. No hace falta que se cocinen del todo, sólo que se sellen.
  6. En una cazuela ponemos la salsa de tomate a hervir, nosotros hemos usado un bote de tomate al natural para que sea más ligero pero puedes usar directamente tomate frito o una salsa casera de tomate que te guste.
  7. Y según tengamos nuestras albóndigas selladas las vamos poniendo en la cazuela para que terminen de cocinarse por dentro en la salsa.
  8. Una vez que están todas en la cazuela y ya están cocinadas podemos hacer varias cosas, comerlas directamente lo cual es una buena opción porque están recién cocinadas o dejarlas que se enfríen y guardarlas en el frigorífico para degustar en los días siguientes o bien en el congelador para sacarlas en otra ocasión.

As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have more natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that utilizes fewer or even more components or is a little bit basically spicy, you can make easy adjustments to achieve this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. As for standard cooking abilities for novices you do not need to learn them but only if you grasp some basic cooking techniques.

This isn't a complete guide to fast and easy lunch dishes yet its good something to chew on. Ideally this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Steps to Make Super Quick Homemade Albóndigas bajas en calorías. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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